En husmor var dronning for en aften

af mar 10, 2017Familieliv0 Kommentarer

I går havde jeg fået lov til at besøge Kvislekoret i deres øvetid, og sikke en stor oplevelse det var. En modtagelse som var en dronning værdigt var hvad jeg fik. Der var dækket op til et fint kaffebord med kage. Desværre måtte jeg meddele at jeg er laktose og gluten allergiker, så den lækre æblekage måtte jeg se laaangt efter. Det er ellers en kage jeg sætter stor pris på.

Hvis man føler for det tror jeg bestemt ikke det gør noget man kigger forbi.
De holder til i Hårslev konfirmandstue, fordi vi i vores sogn ikke har nogen præstegår og der med ingen konfirmandstue.
En kornfirmandstue og præstegår som vi iøvrigt mangler rigtig meget, men det er desvæære sådan at Næstved provsti spænder ben for os. De ønsker ikke vores præstegård skal genopstå, men det er en helt anden snak.
Tak for at jeg måtte kigge forbi og det er da nok ikke sidste gang. Vi har rigtig mange ting vi skal arbejde med i fremtiden.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere