En flue i en flaske

af apr 7, 2017Syning0 Kommentarer

I dag har jeg haft mange ting for. Jeg har skulle lave is (2 slags vanillie og jordbær is) til vores komsammen i morgen. Jeg var løbet tør for brød derfor måtte jeg lige slå brød sammen. Og så det mindre sjove, der skulle gøres rent på gården. Jeg skal nemlig sige jer at vi skal træffe vores nye svigersøn i aften, og så har jeg det godt med at der er gjort lidt rent. Det er altid spændende at træffe ens nye svigerbørn, men jeg er også lidt nervøs. Det er vel sådan det skal være??

Nå men nu var det jo ikke ham jeg ville skrive om. Det var mere det at mit barnebarn og jeg har haft forrygende travlt i køkkenet i dag. Jeg har drønet rundt i køkkenet som en flue i en flaske,  imens har Minna Rosa været smagspanel på de produkter vi har fået lavet.

Jordbæris
Jordbærgrød

Til de læsere som har læst de forgående indlæg vil sikkert tænke “Jamen det er da ikke så længe siden hun sidst lavede jordbæris”, og svaret er nej det er det ikke, men det er spist forlængst. Derfor måtte jeg i gang igen og lave en ny portion til morgendagens sammenkomst.

Jeg har endvidere også fået klippet mønsteret ud til den kjole jeg er ved at sy tilmit dejlige barnebarn, så nu skal jeg snart til at sy. Jeg vil naturligvis tage billeder under processen. Jeg er sikker på at min mor (olde) gerne vil hjælpe mig for hun er en knag til at sy og har mange gode fif som jeg er sikker på jeg kan gøre brug af senere i livet.

mønsterdele til pigekjole

billede af kjolemodellen

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere