Kæphest

af okt 29, 2017Håndarbejde, Syning0 Kommentarer

Hos os bliver der ikke brugt penge på at købe legetøj til barnebarnet. Igen vi lever for 1 indtægt, så der må spares hvor vi kan.
Derfor laver jeg det meste af det selv. Jeg er foreksempel ved at sy en kæphest til den lille, og hun er helt klar til at have sin helt egen krikke, for såsnart hun ser en rundstok leger hun hest.

Jeg har tegnet mønstret over på papir, men jeg mangler noget stof, som kan bruges til hest. Det stof jeg har, syntes jeg ikke egner sig til hest.

Som skrevet ovenfor har vores barnebarn ikke ret meget købe-legetøj. Det jeg bruger er gryder, skåle, grydeskeer mm. Det at lege med sådan nogle ting som hun ser jeg bruger er noget af det bedste hun ved, og hun får meget tid til at gå med det.

Børn bliver ikke gladere for købe-legetøj end for det man selv finder på eller laver.
Når vi endellig køber noget til hende er det kvalitet og noget hun kan bruge når hun hjælper os. Vi har bland andet købt en trillebør der ligner morfars og have redskaber som hun kan bruge sammen med os i haven.
På den her årstid er der mange blade som skal fejes sammen og køres på komposten. Dertil er trillebøren uondværlig.

Så det var endnu et af mine sparerådtil jer som gerne vil være hjemme med jeres børn eller børnbørn.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere