Se min kjole……tralalalalaa

af mar 27, 2017Håndarbejde, Syning0 Kommentarer

Vi er ved skal have konfirmation her på gården, og i den anledning skal vi alle finde vores stiveste puds frem.Skoene skal pudses og et bad skal vi vel også have.
Kjolen til vores lille dejlige barnebarne skal jo også sys, derfor er jeg ved at tegne mønster til den.
Jeg ved jo egentlig ikke om hun skal have den på. Det skal mor og far jo egentlig bestemme, men sy en kjole til hende det vil jeg gerne.

 Herunder anes mønstret. Det er svært at se det ved jeg men nu kan du, kære læser, se at jeg er i gang med processen.
Barne faderen syntes den skal sys i noget skotsternet stof jeg har liggende.
Krave og lommer skal være røde. Jeg tror den bliver fin, og jeg håber at jeg bliver færdig med den inden den store dag. Jeg tror det er klogt af faderen og moderen har en plan B, for det tilfælde at jeg ikke bliver færdig med den til tiden.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere