Marius genser …..færdiiiii

af mar 31, 2017Håndarbejde, Strik0 Kommentarer

Så blev husmoderen endelig færdig med Marius genseren. Jeg er selv rimeligt tilfreds. Og kun rimeligt tilfreds for jeg har været, og er stadig i tvivl om hvorvidt jeg skulle have valgt en mørkere farve tilmønsteret. Men nu bliver den sådan.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere