Marius Marius….kommer du snart… bum bum

af mar 28, 2017Strik0 Kommentarer

Ja hvem kender ikke sangen om Marius. Jeg tror mange i min generation kender den.
O hvorfor så nu ham Marius, jo simpelthen fordi jeg er ved være færdig med endnu en Marius genser.
Jeg syntes lige jeg vil vise den her på bloggen.
Så kan I se hvad en husmoder også arbejder med.

Jeg har strikket 1 i originalfarver, 1 i turkis, hvid og rød og nu denne her i karry, grå og rød.
Jeg ved at mønstret er svært at se på billederne, men i virkeligheden kan man godt se det.
Der ud over er jeg igang med strømper og lange uldne gamasher til husmoderen selv.
Hvad er I i gang med?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere