Skrald…et forsøg på at passe på vores natur

af mar 13, 2017Husholdning0 Kommentarer

Her på gården sorterer vi affald, og endda så meget at vores lokale genbrugsstation har svært ved at følge med.
Vi sorterer så meget at vi så godt som ikke har noget til skraldemanden når han kommer forbi vores gård.
I den forbindelse har jeg kontaktet kommunen op til flere gange om jeg ikke kunne nøjes med at få tømt min skraldespand én gang om måneden i stedet for hver fjortende dag.
Dertil svare kommunen at det ikke kan lade sig gøre, fordi det kræver alt formeget administrativt. Hvortil jeg svare at det ikke kan være så svært at taste ind på deres mobile computer, hvilke hustande der har tømningsordning hver uge eller hver fjortende eller én gang om måneden. De 2 førstnævnte muligheder forelægger, men den med én gang om måneden kan ikke lade sig gøre.
Min begrundelse for at sorterer mit affald så meget som jeg gør er først og fremmest at passe på naturen. Men da jeg ikke ligger kommunen så meget til last ved at soreterer mit affald, ville det selvfølgelig være passende at jeg kunne få nedsat min udgift til tømningsordningen. Men —øøhhmm sådan skal det ikke være

Jeg gjorde naturligvis vrøvl til kommunen, og deres endelig svar var “så lad dog være med at sortere dit affald så meget”.

Så kan det nok være jeg blev tavs, og der skal ellers noget til, men jeg var nærmest lamslået over deres måde at behandle mig på. Jeg så vil naturen det bedste, men sådan er holdningen åbenbart i det offentlige.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere