Forret og sidenhen kødet, spareråd

af mar 6, 2017Husholdning0 Kommentarer

Nu er jeg blevet inspireret igen. Denne gang er det en inspiration fra fortiden.
Jeg vil begynde at anrette 2 retter til aftensmad, for det skyld at drøje på kødet. Så slipper vi heller ikke så mange prutter ud som vi kan blive beskattet af ( ja altså dyrerne prutter…. og landmanden bliver beskattet af det….. ja mon ikke detvar forklaring nok?! )
Fra og med i dag skal vi have suppe eller grød til forret.
Jeg glæder mig til at min søns ansigt når han bliver præsenteret for den idé. Jeg tror hanvil sige ” nu stopper du”…. griner

Jeg ser endnu en besparelse for mig……nej det bliver så sjovt det her
Det næste jeg piller ved i min iver på at spare er….lad mig nu se…..jo at vi går tilbage til at bruge vores das i gården.
For god orden skyld må jeg hellere sige at det kun bliver ved tanken, da det jo er ulovligt, og måske en kende for uhygiejnisk, men det ville give os noget udemærket gødning til vores grøntsager.

Nej jeg finder heletiden på nye steder hvor vi kan spare penge, og de besparelser jeg gør mig kommer hele familien tilgode. Også de børn som er flyttet hjemmefra.

Billedresultat for billeder af spareråd
stakkels grissebasse

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere