Skorstensfejeren kom lige forbi

af feb 27, 2017Familieliv, Husholdning0 Kommentarer

I dag har mit dejlige lille barnebarn (som er lidt ked af det i dag, I ved tænder) bagt leverpostej. Og lige som vi var færdige kom skortensfejer Jack forbi.
Han skulle naturligvis smage et stykke med leverpostej på hjemmebagt brød, og der til fik vi en kop kaffe.
Minna Rosa syntes det var lidt sjovt med ham den sorte mand, og de 2 fik sig en lille snak om dagens oplevelser.

Vi fik selvfølgelig også en snak om dagens artikel i Hendes Verden og om den bor som Mette Møllevang er ved at skrive. Han syntes det lød meget spændende og nærmest euroforisk over at kende én der er ved at blive skrevet en bog om.

Det at komme i et blad er én sag, men at der er nogen der vil skrive en bog om ens liv mente han var noget ganske særligt. Den første kunde var hjemme……

Minna Rosa har også været en tur i fryseren efter jordbær. Dem har vi nu kogt lidt jordbærgrød af, og jeg tænker at vi kan spise lidt til aftenskaffen.
Minna Rosa skal selvfølgelig smage inden hun går hjem i eftermiddag.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere