Snup nu den bajer til brødet

af feb 14, 2017Husholdning, Madopskrifter0 Kommentarer

Disse brød er bagt med æblegæring og lidt mørkhvidtøl.
Det giver et fantastisk lækkert brød.
Når man kommer hvidtøl i sin brøddej er øllet med til at sætte gæringsprocessen igang. Derved spare du på gæren.
Formeget gær er ikke sundt for os.
Husk nu at et brød kan hurtigt bages, men et rigtig godt brød tager minimum 1 døgn i hæveprocessen.
Jeg vil i det næste indlæg beskrive hvordan man laver æblegæring.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere