En lækker rullesteg

af feb 22, 2017Madopskrifter0 Kommentarer

Den anden dag lavede mit barnebarn og jeg en dejlig rullesteg, hvori vi havde fyldt svedsker.
Inden rulningen havde vi gnedet stegen med salt og peber indvendigt, og efter rulningen fik den en omgang udvendigt også.

 På billedet ovenfor ses stegen lige efter vi har rullet den sammen og bundet den godt og stramt med garn.
På billedet nedenfor ses stegen efter stegningen. Den har steget det meste af eftermiddagen ved svag varme.
Kødet var lækkert mørt og skulle næsten ikke tygges.
Rullesteg er en gammel ret og mange husmødre har gennem tiderne bundet mange rullestege. Det tænker jeg tit på når jeg laver “gamle” retter.

Vi fik stegen med kogte kartofler, salat og brun sovs.
Der kunne også så udmærket have været serveret bagte rodfrugter til. Det ville også have smagt dejligt.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere