Harestegen

af feb 6, 2017Madopskrifter0 Kommentarer

Resterne af harestegen

Stegen blev så god at jeg helt glemte at tage et billede af den inden vi gik ombord i den.
På billedet ovenfor ser I resterne af dyret.
Jeg serverede kartofler, gulerødder og vildtsovs til. Og naturligvis lidt ribsgele skulle der også til.

Jeg stegte den i mit brændekomfur, først brunede jeg den af og sidenhen skruede jeg ned for blusset, og stgte den ved svag varme 1 time.
Jeg havde lagt røget bacon over. Det gør at stegen ikke bliver tør, og så får den også den lækre vildt smag.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere