Gammeldaws haresteg, en lækker steg

af feb 4, 2017Madopskrifter0 Kommentarer

I morgen består vores søndagsmiddagen af haresteg. Derfor har jeg lagt haren i blød i syrnet mælk. Dette gøres for at mørne kødet.
Nogen siger det er en skrøne at sætte råvildt i blød i syrnet mælk, men jeg ved at min farmor gjorde det og derfor tror jeg at der er noget om snakken. Dengang blev der ikke pjattet med råvarerne, så derfor tror jeg at det er vigtigt.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere