Jeg tror det er ved at blive en rigtig dårlig vane. Jeg har i de seneste indlæg startet med at undskylde det er længe siden jeg sidst har skrevet på bloggen. Derfor vil jeg denne gang ikke undskylde men blot sige at du her kan glæde dig over at jeg nu har lidt nyt igen.

Vi har slagtet.
Vi har slagtet en gris som har gået ude og har haft det godt hele sit liv, og derfor smager kødet også rigtigt godt.
Grisen er ikke fed fordi den netop har kunnet rører sig og har fået rigeligt med motion. Dens muskelmasse er derved også blevet anderledes.

Den er slået ned på den mark hvor den har levet sommeren over og er derfor ikke blevet stresset inden slagtningen.
Grise fra de ordinære landmænd bliver fragtet levende fra stalden til slagteriet. Det stresser dem enormt meget og det kan smages i kødet.

Her er vi ved at partere grisen.

lever til postej

Lækre så grydestege

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere