Mit hæklet køkkengardin

af aug 2, 2016Håndarbejde, Hækling1 Kommentar

Jeg syntes lige jeg vil vise mit nye hæklet køkkengardin.
Jeg syntes det passer fint til mit nye køkken.
Gardinet er hæklet i en kraftig bomuld fra garnbutikken i Fuglebjerg. Jeg tror den hedder Maskeraden nu.

1 Kommentar

  1. susan

    Super sødt! Kan du ikke vise et helt billede af det? 🙂

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere