Min mands pullover

af aug 9, 2016Håndarbejde, Strik0 Kommentarer

En pullover er klart uondværlig for en mand som godt kan lide at få varme på sin ryg. Men den er også flot med en t-shirt eller en skjorte under. Et slips gør underværker og pludselig bliver pulloveren mere festlig
Jeg har strikket 6 af pullover og er igang med den 7.
Den første jeg strikkede til min mand er slidt så meget at jeg ikke kan holde ud at se på den når han trækker den på.  Den er nupret og er noget bredere end den var da jeg strikkede den.

den gamle

den nye

Designet er mit men inspirationen har jeg hentet fra en opskrift fra 1940´erne eller 50´erne. der står ikke dato på bogen hvorfra jeg har den, derfor kan jeg kun gisne mig frem til hvornår den er fra.
De gamle bliver nu brugt til hverdags brug.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere