Færdiiiiiig

af aug 10, 2016Håndarbejde, Strik0 Kommentarer

I dag har jeg virkelig fået udrettet noget…….som om jeg ikke gør det hver dag, men i dag er lidt ud over det sædvanlige, fordi……
Jeg har nemlig fået strikket min mands strømper færdige og har hæklet et gardin færdig som jeg har været igang med i ca. 10 mdr.. Gardinet er nu hængt op i mit spisekammer, nej hvor det pyntede.

Herunder ser du beviserne for mine hænders arbejde.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere