Min melbeholdning

af aug 5, 2016Husholdning0 Kommentarer

Hos en husmoder af min kalibre må der meget mel til.
Jeg kører hver 3 måned til Knuthenlund på Lolland for at hente mel og kød af landets bedste kvalitet.
Melet kan nu også fås hos min lokale købmand, men dog ikke i de store poser. For er der mon andre end jeg der er så nørdet at bage så meget?
Hylden blev fyldt op i tirsdaga og jeg har allerede brugt 4 kg. af den ene pose og 2 kg af en anden.
Nu har jeg 3 nye brød til hævning og vi glæder os til de er færdige.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere