Gratis mad

af aug 22, 2016Have, Husholdning0 Kommentarer

Hvem kan ikke lide gratis mad? hos os smager gratis mad bare bedst. Ja jeg vil nærmest sige at det er min livret.
Nu er det høst og naturen bugner med frugter, bær og andet godt som skal i hus. Mange har frugt og bær i haven
Det bugner for tiden med frugt og bær. Det er nu du skal ud og høste dit forråd skal i hus. Det er nemlig gratis mad.

Jeg bor lige over for den gamle banelinie mellem Næstved og Slagelse. Linien er nu asfaldteret og fungere som en sti hvor du kan gå, Cykle og løbe. Stien er omdøbt til fodsporet, men jeg vil hellere kalde det for madsporet for det bugner med frugt, bær og nødder.
Min datter og hendes kæreste har idag plukket 2,8 kg. brombær langs fodstoret. De er nu skyllet og lagt i fryseren.

Jeg har nu til vinter hvor jeg kan tage dem op og lave syltetøj af dem efterhånden jeg løber tør. Andre kan bruges i kager og cremer, derved får vi en smag af sommer når vi de i den lange mørke vintertid længtes efter sol og sommer.
Jeg fik desværre ikke noget billed af de mange fine brombær, men de er der og det er så dejligt at jeg til vinter kan nyde godt af dem.

Når jeg ser æbler, pære og andet frugt ligge på jorden,kan jeg blive helt dårlig hvis ikke det bliver samlet op og brugt. Jeg ved naturligvis godt at det ikke er alle frugter der kan bruges og der skal da også være noget til dyrerne, men det meste i min have bliver samlet og brugt.

Her ser I min opgave for eftermiddagen

Så til alle jer der ude, se nu at få fyldt lagerne op, og spar penge på madbudgettet i løbet af vinteren.

Lige om lidt kommer hyldebærerne og nødderne. Dem skriver jeg om senere

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere