Rødbeder

af aug 6, 2016Have0 Kommentarer

Høsten er over os og nu er det tid til atfå vinterens forråd i hus. Derfor har min mand og jeg været i køkkenhaven i dag Vi har taget vores rødbeder op og gemt dem i sække og stillet dem et mørkt og tørt sted hvor de ikke får frost.
Jeg har syltet en lille del af dem allerede fordi jeg kan ikke ordne dem alle af 1 gang, det bliver for meget for mig og jeg har heller ikke gryder der er store nok til det.

Vinter forråd

igang med syltningen

Så er vi færdige. Her står glassene i 2 lag.

Alle ingredienserne til lagen er fra min lokale købmand i Sandved. Stedet hvor jeg gør mine ugentlige indkøb.
Husk køb dansk, og støt vores egen bønder og små handlene. Det lønner sig.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere