Et strygebræt, en gryde

af aug 26, 2016Husholdning0 Kommentarer

Da jeg fyldte år, her fornylig, fik selvfølgelig gaver som så mange andre får. Der er bare det ved det, at de gave jeg får er noget anderledes end dem andre får. Grunden herfor er simpel JEG ER TÆMMELIG UNDERLIG jf. mine børn.
I år fik jeg det sidste nye skrig af et strygebræt, se selv her

Læg nu mærke til strygejernet. Tror ikke det går på strøm men det kan varmes på brændekomfuret, og så virker det.
Det skal bruges i mit virke som husmoder, selvfølgelig.

Af min mor og hendes mand fik jeg det sidste nye inde for gryder og pander. Se nu bare her

gryden til mit brændekomfur

Nu har jeg 4 gryder i forskellige størrelser til komfuret, så nu skal det bare sættes op, så rykker det her på Egegården.
Jeg ved ikke i hvilken butik de har købt varerne, men jeg tror da der er fortrydelsesret og byttemærker på. hahaha

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere