Store brød og dejlige deller

af jul 8, 2016Madopskrifter2 Kommentarer


Så måtte jeg atter bage familiens daglige brød. De andre brød er nemlig ved at være spist, så på´en igen.
Brødene tager ca. 30 timer at fremstille, fordi de skal haæve meget længe. Men det er det der gør at de bliver så lækre og smækre. Ting tager tid og hvis du vil have noget godt så tager der endnu længere tid.
Egegårdens hørfrøsbrød

 Samtidig med at jeg bagte brød kunne jeg snilt hakke en nakkesteg (ca. 2 kg.) til fars og derefter lave nogle lækre deller.
I mine deller kommer jeg selvfølgelig æg, mælk og almindelig ølandshvede eller speltmel (hvad jeg nu har), men jeg bruger også groft rugmel og en lille bitte smule af en hemmelig ingrediens. Den hemmelige ingrediens er lige prikken over i´et.

Mange har skrevet til mig for at spørge om de kan få mine opskrifter. Det kan man ikke, men med noget tålmodighed kan man købe min bog, som jeg ikke helt ved endnu hvornår udkommer.
I bogen finder du opskrifter på så vel mad som hvordan man lever et godt og enkelt liv på kun 1 indtægt.

De store deller

Farsen

2 Kommentarer

 1. Julie

  Hej Jeg vil høre om du har udgivet en bog? Da jeg ville være meget interesseret i den
  Mega god blog du har

  Svar
 2. Husmoder

  Kære Julie
  Se det her er nu så pinligt. Jeg har nemlig ikke set at du har skrevet til mig for længe siden, men nu kommer der et svar, om end noget forsinket.
  Først et stort tak for dine rosende ord, du aner ikke hvor det varmer. Tænk at gøre noget som hjælper andre mennesker.
  Desværre er det ikke blevet til noget med den bog, endnu, men der er mange der spørger efter det. Jeg håber at det kommer til at ske, men vi får se.
  Jeg håber at du indtil da vil følge min mand og jeg her på bloggen.
  Og spørg endelig hvis der er noget du har brug for at vide.
  God søndag til dig.
  De bedste Hilsner
  Husmoderen

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere