Rødbeder og Egegårdens hørfrøsbrød

af jul 5, 2016Madopskrifter0 Kommentarer

Så har jeg høstet de første rødbeder på Egegården. Det er virkelig en stor nydelse at kunne gå ud i sin egen køkkenhave og hente afgrøder, og derefter anvende dem i køkkenet.
Nå men jeg trak ca. 1/5 op af vores rødbeder i går. Af den femtedel har jeg syltet halvdelen.
Jeg glæder mig til jeg skal smage dem. At tænke sig et stykke med hjemmelavet leverpostej på Egegårdens hørfrøsbrød med en syltet rødbede på..mums det tror jeg smager himmelsk.

Rødbeder 2016
Egegårdens hørfrøsbrød

Brødene er langtidshævet (spare på gæren og melet får lov til at arbejde længere i dejen) og bagt af økologisk Ølandshvede kværnet i stenkværn.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere