Et ordenligt brød og postej

af mar 2, 2016Madopskrifter0 Kommentarer

Da vi er løbet tør for leverpostej var jeg så heldig at der var en enkelt ubagt tilbage i fryseren. Det er så dejligt at jeg bare kan tage op og bage en postej når jeg er løbet tør.
Men da det var den sidste ved jeg også, at jeg i de nærmeste dage skal lave nogle flere som så kan komme i fryseren.

Postej før bagning. Lige hevet op af fryseren

Igår fik jeg bagt 2 langtidshævet rugbrød,og de smager pragfuldt, men smuldre desværre lidt. De er bagt “ud- af-hovedet”, så derfor kan jeg ikke fortælle hvad jeg har gjort siden de smuldre lidt, men jeg tror der er for lidt ølandshvede i.
Skorpen er blevet dejlig sprød.

2 rugbrød a la Egegården

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.