Et ordenligt brød og postej

af mar 2, 2016Madopskrifter0 Kommentarer

Da vi er løbet tør for leverpostej var jeg så heldig at der var en enkelt ubagt tilbage i fryseren. Det er så dejligt at jeg bare kan tage op og bage en postej når jeg er løbet tør.
Men da det var den sidste ved jeg også, at jeg i de nærmeste dage skal lave nogle flere som så kan komme i fryseren.

Postej før bagning. Lige hevet op af fryseren

Igår fik jeg bagt 2 langtidshævet rugbrød,og de smager pragfuldt, men smuldre desværre lidt. De er bagt “ud- af-hovedet”, så derfor kan jeg ikke fortælle hvad jeg har gjort siden de smuldre lidt, men jeg tror der er for lidt ølandshvede i.
Skorpen er blevet dejlig sprød.

2 rugbrød a la Egegården

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere