Egegårdens Mysli

af feb 3, 2016Madopskrifter0 Kommentarer

Tykmælk med mysli

Jeg kan godt lide at få lidt surmælksprodukt i ny og næ, og til det spiser jeg mysli, vel at mærke min egen mysli.

Jeg tror nu ikke det er billigere end det der kan købes, men jeg syntes det smager bedre og vigtigsk af alt, så ved jeg hvad der er i.

Jeg bruger

lidt grovvalset havregryn
æbler
nødder af forskellig slags ( det er det dyre)
rosiner

Det hele (på nær rosiner) kommer jeg på en bradepande  og ind i ovnen på 175 grader. Jeg tilser det tit og roder lidt rundt i det for at det skal blive branket og gyldent over alt.
Når det har tagt lidt farve over alt tager jeg panden ud og tilsætter rosinerne.

Alle ingredienserne er efter behov og hvordan man vil have sin mysli.

Tip

Når myslien lige er kommet ud af ovnen smager den godt på lidt vanilieis.

Alle ingredienser er købt hos Købmandsgården i Sandved, som har et pænt stort udvalg af varer.
Støt de små så støtter de dig 😉

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere