Støt den lokale købmand og bliv rigere

af jul 12, 2016Familieliv, Husholdning0 Kommentarer

Hvordan hænger det nu lige sammen?
Hvis der er flere der støtter den lille lokale købmandsbutik, så har købmanden en mulighed for at kunne købe større mængder hjem og opnår en større rabat hos grosisten. Varerne vil dermed blive billigere i udsalg. Med andre ord billigere for forbrugerne.
Efterfølgende vil der være flere der har råd til at handle lokalt. Der vil komme endnu flere penge at gøre med for købmanden, og det vil give endnu flere rabatter hos grosisterne. Hvilket giver købmanden endnu større mulighed for at sætte varerne ned så vi forbrugere kan spare penge.

Lad mig stille et regnestykke op for dig kære læser
Jeg vil handle for et sted mellem 500-700 kr. om ugen hos min købmand.
Det giver en årlig omsætning på et sted mellem 26000- 36000 dkr.
Hvis vi er 5 kunder der gør det vil købmandens omsætning stige med 130000 til 180000.
Det er mange penge for en lille købmand. Og det er penge der kan hjælpe til med at få flere og billigere varer i butikken.
Mit råd er: gør som jeg, det lønner sig i sidste ende.

Motto:
Støt den lille lokale og bliv rigere.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere