Pjat ikke med pengene

af jul 28, 2016Husholdning0 Kommentarer

Pjat ikke med pengene, så får du råd.

Jeg var i dag på mit ugentlige indkøb i det lokale supermarked. Under mit besøg fik jeg en god snak med Marie Louise (vores fantastiske, dejlige og driftige indehaver af supermarkedet/købmand).
Jeg fortalte hende at jeg havde talt med en sød kunde i sidste uge i butikken. Kunden havde spurgt mig om ikke det var dyrt at handle så meget i den lille lokale købmand. Hvortil jeg svarede at det ikke kan svare sig at starte bilen op for at smutte til den nærmeste større by for at ligge min handle. Jeg fortalte hende om det regnestykke jeg tidligere har beskrevet her på bloggen.
Samtalen sluttede med at hun sagde “jamen du har jo ret”, og ja det har jeg.

Hvordan kan hun få det til…….?

Jo jeg er meget nøjsom og jeg bruger penge med nøje omtanke.

Bare se her:
Jeg bruger ikke  penge på unødvendige ting, så som nutella, pålægschokolade, usunde morgenmadsprodukter.
Jeg bruge kun penge på ting som er livsnødvendige for os som mennesker. Kort sagt der bliver ikke pjattet med pengene her.
Det er endnu en grund til hvordan vi kan få det til at fungere økonomisk at jeg er hjemmegående.
Vi ryger ikke
Vi drikker ikke
Og vi genanvender alt hvad der kan genbruges.

Vi er meget nøjsomme her på Egegården, og vi forsøger at leve det enkle liv….lige som man gjorde i vores bedsteforældres tid.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere