Ny titel

af jun 9, 2016Familieliv0 Kommentarer

Mine børn syntes ikke at den moderne lanbokvinde passer til mig og den måde jeg styre hjemmet på så de har foreslået at jeg sletter ordet moderne og blot kalder bloggen landbokvinden.

Bare fordi man lave mad på brændekomfur, ikke ejer en opvaskermaskine, mikrobølgeovn og kaffemaskine. Og bare fordi man laver kaffe på madamblå og sætter den på brændekomfuret for at holde varm, så er man håbløs gammeldags.
Jeg laver såmænd da også mad på mit brændekomfur, og har sågarde rette gryder dertil. Komfuret er dog kun i brug om vinteren. Om sommeren har jeg gaskomfur med ELOVN (det er stort)
Syntes dog at jeg er lidt moderne for jeg har da en mobil telefon, en computer og en vaskemaskine, og ja støm har vi da også. Men som børnene siger når vi skal have den næste nymodernet ting her på gården, går vi fra stenhjul på vores køretøj til jernhjul. Der er bare sååå sjove de unger.

hjulet fra et modernet køretøj

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere