Elsker du din baby?

af jul 1, 2016Familieliv0 Kommentarer

Intet på Egegården er overladt til tilfældighederne, selv ikke valget af bleer.
For god ordens skyld bør jeg nok oplyse at bleerne er indkøbt til mit barnebarn. Bare sådan at der ikke pludselig dukker de mærkeligste historier op 😉
Jeg har købt de bedste stofbleer til mit barnebarn, og det burde jeg have gjort for længst. De er nemlig kanon gode.
Lidt reklame:
Hvis du elsker dit barn så kan jeg varmt anbefale stofbleer. De nye stofbleer er lige så nemme at lægge på babyen som dem af plastik og papir. De er nemme at rengøre og så kan man lægge ekstra indlæg ind hvis barnet tisser meget (nat).
De bleer jeg har købt er fremstillet af økologisk bomuld.
Vores barnebarns numse er blød og slet ikke rød efter hun får disse bleer på.
Rengøring:
Vi har en spand med vand og sæbe stående ved siden af puslebordet som vi kan ligge de brugte bleer i. Hveranden dag vaskes bleerne i vaskemaskinen med vaskenødderne (se tidligere indlæg). Den sæbe jeg kommer i spand-vandet er ligeledes naturligt og fri for fosfater og andet tilsætningsstof.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere