Mine projekter

af dec 15, 2015Håndarbejde, Strik, Syning0 Kommentarer

Fortiden strikker jeg strømper og babytøj når ikke jeg gør rent, bager eller laver mad.

Jeg syntes lige jeg vil vise dig lidt af det jeg har fået lavet.
Og så er det også blevet til 2 babydynebetræk.
babybukser

Min spisestue omdannet til systue

Færdige dynebetræk til vores barnebarn der kan komme
 hvornår det skal være 

Endnu et par strømper på pinden

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere