Se mit væv

af okt 8, 2015Håndarbejde, Vævning1 Kommentar

Se mit væv ….det lyder godt nok klamt, men ikke desto mindre er det præcis det jeg vil vise jer.
Se selv

Ha der blev du snydt. Det var vævet til mine vægge.
Vævet med denne struktur jeg har valgt til mine stuer og min trappeopgang.
Vævet vil blive malet med hvid maling, glans 10.
Loftet vil også blive hvidt og gulvet i lys eg.
Jeg tror det bliver flot, lyst og venligt. Hvad tror du kære læser ?

1 Kommentar

  1. Unknown

    Det bliver skisme hammer flot.Ikke det samme kedelige som alle andre har. God smag og så er der jo lidt retro over mønsteret. Minder om de gamle mønstre på de tapeter der sidder inderst i grønne og røde farver.God arbejdslyst og pøj pøj med projektet.

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere