Husmoderens ketchup, den bedste

af dec 15, 2015Madopskrifter0 Kommentarer

Ketchup min helt egen, som jeg og familien finder bedre end den forrige jeg har lavet.

20 store tomater
en god håndfuld frisk basilikum
4 æbler med fyldig sød smag
2 dl. eddike ( den klare)
3 store kartofler (stivelse)
Skyld og skær tomater og æbler i både
bring tomater, æbler og basilikum i kog i lidt vand (vandet skal akurat dække bunden af grøden)
Når det er kogt godt ud tilsættes eddiken og kartoflerne,og kog til kartoflerne er godt møre.

Ketchuppen tilsmages og hvis du ønsker det kan du tilsætte lidt sukker.
Jeg har ikke brugt sukker i vores ketchup, fordi jeg æblerne jeg har brugt er gode søde. Det giver en naturlig sødme til ketchuppen og det er ikke nødvendigt med alt det sukker. Det er usundt og så koster det også penge.

Efter kogningen og tilsmagningen. blender jeg massen og hælder den på rengjorte flasker.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere