Spisestuen

af nov 16, 2015Familieliv0 Kommentarer

Det skrider da fremad med spisestuen, om end det går langsomt, men sikkert.
Det er jo sådan at min mand er nød til at passe sit arbejde ved siden af vores byggeri. der skal vel lidt grunker ind på kontoen. Godt nok kan jeg næsten koge suppe på en sten meeen til tider må der lidt andet til som koster….suk ….penge. Derfor kan et byggeri godt tage lidt længere tid end ventet.

Når men det var spisestuen vi kom fra. For dem af jer som er ny læsere af min blog kan du i tidligere indlæg finde ud af hvordan arbejdsprocessen har været indtil nu.
Se det er jo stadig sådan at vi skal være mellem 14 og 17 juleaften i min spisestue, så vi er godt klar over at vi har travlt, men jeg ved at vi når det, vi har jo prøvet det her mange gange før.

Siden sidst har vi nu fået pudset i lysningen ved vore havedør, det var den der var mest pudsearbejde ved. Resten er mere lige til at gå til.

Det er er værd at nævne her er at vi har sat en ny og større dør i, og det omfatter at vi var nød til at lave hullet større. Det medfører en del mere arbejde end vis vi skulle sætte en dør i  af samme størrelse, så det har taget lidt ekstra tid men flot syntes vi det er blevet.

her har været en dør som er blevet blændet ved en tidligere renovering/ombygning
læg mærke til den smukke bord som højst tænkeligt er malet da huset blev bygget i 1980

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere