Tager du strøm på mig?

af nov 17, 2015Familieliv, Husholdning0 Kommentarer

Det kan godt være at jeg er en husmor der lever som man gjorde i 1920´erne, men på nogen områder er jeg dog lidt modernet. Derfor kræver mit hjem også lidt strøm og stikkontakter.
Når man går igang med et byggeprojekt som det vi er i gang med,skal man være indstillet på at der skal trækkes nyt strøm over alt.
Det er en ret bekostelig affaire, men absolut nødvendigt for at du kan få dig en god brændforsikring.
I vores hus er der dog ikke de gamle stofledninger, men blot gamle installationer,og derfor trækker vi nyt strøm over alt. I den forbindelse sætter vi også flere stikkontakter op. I dag har vi flere ting der skal forsynes med strøm og derfor er der ofte flere stikkontakter til for at dække behovet for strøm i en moderne husholdning.

før pudsning

efter pudsningI udlængerne på gården var der ved overtagelsen ikke ført strøm til, men det har vi nu fået lavet således at der nu er strøm i alle længer. Vi har fået kraft lagt ind i den store lade. det skal bruges i forbindels med min mands virksomhed.
Det er vigtigt at man bruger en autoriseret elinstallatør til at udfører el arbejdet, fordi derer mange regler der skal overholdes, ellers dækker forsikringen ikke hvis huset brænder og det kan påvises at det er installationerne der erårsag til branden.
Så husmoderens råd er : GØR DET IKKE SELV.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere