Hvordan du let fjerner gammelt tapet

af okt 6, 2015Familieliv0 Kommentarer

Har du som os købt et gammelt hus som du skal sætte i stand, kan du så let som ingenting fjerne det gamle tapet ved at købe noget tapetopløser i din malerbutik.
Jeg smurte det gamle tapet 3- 5 gange med opløsningen og tapet nærmest faldt af i store baner. Det gik som en leg. Jeg ærger mig over at jeg ikke kendte til denne teknik før for hvor har jeg dog stået mange gange og skrabte, flået ast og mast med gammelt tapet der ikke ville af. Hvem kender ikke det problem??

Da jeg blev færdig med at fjerne tapet i vores stue kom der de flotteste malet paneler frem. Vil i tænke jer at man førhen har brugt så meget tid på den slags ting. Det er da fantastisk, syntes jeg. Jeg ved godt at de i 1890, hvor vores gård er fra, ikke havde de samme muligheder for at sætte smukke tapeter op på væggene, meeeen alligevel.

Panelet har forskelligt struktur hele vejen rundt. Smukt men mørkt

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere