Ej hvor morsomt

af okt 13, 2015Familieliv0 Kommentarer

TDC manden var forbi vores nye hus den anden dag, og mens han trak de nye kabler talte vi om vores planer med renoveringen af huset. Jeg fortalte ham at vores planer var at få sat brændekomfur op og bruge det til madlavning. Derudover fortalte jeg ham om mine sparetricks (som tidligere er beskrevet i indlæg på bloggen), og om det ikke at have en opvaskemaskine i husholdningen.
Pludselig begyndte han at grine hvorefter han sagde “Det er godt nok ikke hver dag man kommer ud hos en kunde som stort set lever som man gjorde i 1920´erne. Det sjoveste ved det hele er at DE IKKE KAN UNDVÆRE INTERNET OG TV”. Efter noget tidS etertænksomhed sagde han “Ej hvor sjovt” og rystede på hovedet.
Inden han kørte spurgte han om han måtte komme forbi i ny og næ, for at se til projektet og for at se om man virkelig kan leve som Katrine og Oluf Larsen i Matador. Selvfølgelig må han det, så kan han jo passende komme sammen med vore gamle skortensfejer, som iøvrigt blev meget trist over at vi snart flytter fra den gamle adresse. Han ville nemlig også besøge os sammen med hans kone.

Jeg ved at jeg ikke kommer til at skuffe ham.

Min ven, Jack, sagde engang til mig “at besøge dig Berit er som at komme på museum”.
Det kan der jo være lidt om 😉

Dog må jeg her til sidst lige sige at vi ikke fik noget internet og tv, da der blev fundet fejl i kablet som ligger i jorden i indkørslet. Derfor må vi vente på at TDC kom for at grave op og ligge nyt kabel i jorden.
Det er nu gjort og jeg fik love til at tage et billede af de friske gutter som kom forbi for at fuldfører jobbet.

friske TDC og MSE gutter efter endt gravearbejder 

For god ordens skyld skal jeg oplyse at jeg har fået tilladelse til at lægge billedet på min blog.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere