Spisestuen

af okt 14, 2015Familieliv2 Kommentarer

Min spisestue ved overtagelsen den 1. oktober

min spisestue den 11. oktober

Det siges at det skal være skidt før det bliver godt,  “DET KAN JEG SKRIVE UNDER PÅ”.
Vi har nu fået pillet loftet ned, taget gulvtæppet af, fået flyttet en dør og blændet en dør. Så det skrider da fremad.
Vi har fået købt alle materialer til underetagen så det er bare at gå i gang.
Jeg mangler bare at få fjernet det sidste tapet og få slebet dørkarmene ned med sandpapir, så er jeg klar til at sætte væv op og male.
Elektrikkeren kommer fredag og fortsætter hvor han slap i sidste uge. TDC teknikkeren kommer i morgen og trække de kabler han skal bruge. Derefter kan vi komme videre med genopbygningen af stuen og spisestuen.
Min spisestue bliver på  24,5  kvardratmeter, hvilket er en rigig god størrelse for os, da vi ofte er mange til middag her.
Der kommer tit nogen af mine venner forbi, som sjældent takker nej til en bid mad. Og så er der jo børn og svigersøn, som også nyder godt af mors kødgryder.

Min spisestue den 14. oktober

man kan ane støvpartikler flyve rundt i lokalet.

håndværker i arbejde. Han kigger ikke opad for så kan man se hans begyndende måne 😉

lig mærke til den smukke malet bort over døren

Hele loftet bliver belagt med gibsplader og bliver færdigt i dag. Vores drenge Kristian og Sebastian giver gerne et nap med.
Vi har valgt at købe nye dørkarme i stedet for at slibe de gamle ned. Ved nærmere eftersyn fandt vi ud af at de ikke havde det så godt.

2 Kommentarer

  1. Unknown

    "og så er det jo børn og svigersøn der også nyder godt af mors kødgryder" – Enig! 😀 Det ser bare super flot ud – eller man kan (ved lidt god fantasi) Se at det bliver det!

    Svar
  2. Husmoder

    Dejligt at der er én der kan se det. Til tider tænker jeg om vi er fuldstændige forrygte :). Jeg tror det bliver super godt når det står færdigt .

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere