En rigtig lanbokvinde

af okt 2, 2015Husholdning0 Kommentarer

Nu er jeg endelig nået det til hvor jeg kan afsløre min lille hemmelighed. Er du spændt??
Sagen er den, at min mand og jeg har købt os en lille gård langt ude på landet.
Gården kræver nogen omstrukturinger og ændringer for at den kan blive ført tilbage i tiden og tilbage til det mere simple liv. Det liv jeg ynder at leve, og det liv jeg har savnet siden min farmor og farfar rejste fra deres gård.

Du vil her på bloggen kunne læse om projektet og følge det på første paket.

Vores nye terressedør

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere