En hilsen fra landbokvinden

af sep 23, 2015Husholdning0 Kommentarer

En lille opdatering af mit liv.
Fortiden kommer der ikke så meget nyt fra mig. Dette skyltes dog ikke at jeg er gået fuldstændig i hundene, men blot at jeg travlt med et større livsprojekt.
Hvad det går ud på kan jeg ikke komme nærmere ind på lige nu, men om et par dage er jeg sikker på at jeg er klar til at afsløre hemmeligheden.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere