Min gårdbutik

af maj 15, 2015Familieliv, Husholdning0 Kommentarer

blomsterkrukke fra bnunique.dk

De fleste af de ting jeg fremstiller sælger jeg i min lille e- shop. Men som noget nyt åbner jeg en lille gårdbutik på mandag.
Butikken hedder bnunique.
BN er mine initialer og ordet unique var en venindes idé, fordi hun mente at jeg har en meget unik personlighed, personligt ser jeg nu mere det unikke i de produkter jeg sælger. Mine produkter er personlige, de er fremstillet i hånden eller ved håndkraft og så er de af god kvalitet. En kvalitet du ikke finder i de etableret butikker.
I butikkens åbningstid vil der være mulighed for at nyde sin medbragte mad i afmærket områder i haven.
Butikken har åbent når flaget er ude ved vejen.
Du er naturligvis velkommen til at ringe til mig for at høre om butikken har åbent, det vil jo være ærgerligt at køre forgæves.
Her finder du mig.
Spjellerupvej 84
4700  Næstved
+45 29 32 28 37
Du kan også se et udvalg af mine produkter på
bnunique.dk

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere