Nyt køkken i gammelt hus

af mar 23, 2015Familieliv0 Kommentarer

Så blev jeg langtom længe færdig med at sy gardinerne til mit køkkenbord ved siden af mit komfur.
Jeg syntes lige jeg vil dele det med jer.

Jeg fandt noget stof i mine gemmer som passede perfekt til farven på den blonde jeg har hæklet til mine hylder.

Jeg forsøger at vise, at nyt og gammelt og gammel stil fint kan komme overens.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere