Åbning af min butik

af maj 19, 2015Familieliv, Husholdning0 Kommentarer

Ja en husmoder som har sin egen lille butik er en husmoder af 2015.
Åbningen af min butik er bevis på at det absolut ikke behøver at være kedeligt at være hjemmegående, eller hjemmearbejdende som jeg foretrækker at kalde det.
Husmødre har alle dage været med til at spæde lidt økonomiske midler til familiens ve og vel. Førhen fremstillede hun sokker og andre fornødenheder som blev solgt på markedet.
Det er stort set også det jeg gør, så på det område er der ikke meget der for mig har ændret sig.

Åbningen af butikken i går blev lidt at en succes, og det gav mig mod på og lysten til at arbejde videre med den.

Butikken har dog ikke nogen faste åbningstider men jeg vil bestræbe mig på at planlægge lidt sådan at jeg kan oplyse om de kommende dags åbningstider. Åbningstider kommer til at stå på denne blog og på www.bnunique-bnunique.blogspot.dk

Dagens tips:
Alger på dine havekrukker kan undgås ved at smøre dem ind i madolie efter de er rengjorte.
Krukkerne vil være fine resten af sommeren.
Jeg prøvede det sidste år og det virker.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere