Syning af duge

af feb 20, 2015Syning0 Kommentarer

Så er jeg i gang med at sy mine nye duge.
Jeg har overvejet meget nøje hvordan jeg skulle lave kanterne, og fordi stoffet er meget kraftigt vil jeg ikke lave en dobbelt kant, men blot nøjes med at overlocke siderne og derefter lave et enkelt oplæg, sådan at kanten ikke bliver for kraftig.

Jeg har godt nok en overlocker men det tager langtid at skifte trådene, og derfor vurderede jeg at det var det nemmeste at overlock på min almindelige maskine.
Fordelen ved at bruge en rigtig overlocker er, hvis du har fået klippet skævt, har du muligheden for at rette op på skaderne få en fin kant trods alt.

Efter min overlockning af stoffet vaskede jeg det, for det tilfælde skyld, hvis det skulle krympe ville det være smart inden jeg ligger op til kant.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere