Mellemlægsservietter

af jan 23, 2015Håndarbejde, Hækling0 Kommentarer

Mit “fine” service værner jeg meget om, og derfor ligger jeg mellemlægservietter mellem tallerknerne inden de bliver sat tilbage i skabet, efter brug.
Men jeg har desværre ikke haft nok servietter og derfor er nogle af tallerknerne blevet skåret, hvilket jeg finder meget ærgerligt. Af den grund har jeg været nød til at fatte den fine hæklenål og købe noget tyndt hæklegarn, sådan at jeg kunne komme igang med at lave nogle flere servietter.

Servietten er hæklet på en hæklenål nr. 1.5, og hæklegarn 20 fra online.
Opskriften et fra DMC. Dog har jeg lavet kanten om, da jeg ikke brød mig om den oprindelige kant.

Jeg kan få 8 stk. ud af 1 nøgle.

Her ser du hvad det er blevet til ind til videre.

hæklet mellemlægsserviet


Servietten kan også bruges til at lægge under en lysestage som flakon.

Mellemlægsservietten der blev til en flakon
Flakonen passer godt til min lysestage fra Klaus Kristensen keramik.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere