Strikkeveninder

af dec 3, 2014Håndarbejde, Strik0 Kommentarer

Når man som jeg har valgt at ens arbejdsplads er i hjemmet, så er det ikke meget man ser til andre mennesker. Eller måske jeg skulle beskrive det på den måde, for jeg har egentlig et rend her næsten hver dag, men jeg har ingen kollegaer som jeg kan spare med.
Men så har jeg mine kreative strikke og hækle veninder, de er alle her fra egnen, og vi ses fast hver anden tirsdag formiddag.
Nu har vi fundet nogle artsfælder i Sorø og Fuglebjerg og vi skal ses hos mig for første gang i aften. Jeg tror vi bliver 10 stykker, og jeg glæder mig ret meget.
Nu jeg får gæster i aften har jeg tænkt at jeg vil servere nogle af de æbleskiver som jeg bagte forleden dag og lagde i fryseren. Derudover er der frugt og ellers rendyrket hygge.
Hvis damerne tillader det vil jeg naturligvis bringe billeder af dem og deres kreationer i morgendagens indlæg.

Nu vi er ved mine strikkeveninder så vil jeg altså lige sige:
“Det at være sammen med dem kan faktisk godt gøre at jeg er helt høj et par dage efter”.

Hvis du skulle sidde derude og godt kunne tænke dig at være med og du velkommen til at kontakte mig på 29322837

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere