Sat lidt ud af spillet

af dec 2, 2014Strik0 Kommentarer

Uha en husmoder kan også blive sat ud af spillet. I dag er jeg ikke så frisk, så det er ikke så meget jeg har fået fra hånden.
Men strikke det kan jeg da, og det passer mig egentlig fint, for jeg har en herre pull over jeg skal være færdig med inden jul. Jeg mangler et lille stykke på ryggen, ærme- og halskant.

Herre pull over strikket i strømpegarn.
Denne er den 7. pull over jeg har strikket

Denne her er strikket i strømpe garn, da den skal kunne vaskes i maskine.
De øvrige jeg har strikket er i ren uld, hvilket jeg personligt syntes bedst om.

Hvis du ønsker strikketips om snoninger uden brug af hjælpepind vil jeg anbefale at du kontakter Karen-becker.dk

Selv om jeg ikke har været helt op i omdrejninger i dag har min dør ikke stået stille for både teknikkeren fra TDC har været her, og slamsuger- manden aflagde også lige et lille visit. De blev begge inviteret på en kop kaffe hvilket de takkede ja til. Vi fik en lille snak om løst og fast, blandt andet om at de sjældent blev budt på kaffe hos folk idag. Så de var ganske eninge om at de ville kunne huske Nagly residence i meget lang tid. De spurgte ind til mit arbejde, som man jo gør når man konverserer med et fremmed menneske. Jeg svarede at jeg var Can. mag. husmoder, hvilket de syntes var en mærkværdtelses stillingsbetegnelse, men at det var fantastisk at der stadig var kvinder der ville det. Jeg fortalte dem at jeg også fungere som sekretær for min mand som er selvstændig erhvervsdrivende, og at jeg også havde min egen lille e- shop som også skal passes.
Jo jo jeg tror at de har fået en oplevelse og noget at berette om over middagen i aften.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere