Hæklerier

af jan 24, 2015Håndarbejde, Hækling0 Kommentarer

Jeg er blevet helt bidt af at hækle flakoner og mellemlægsservietter af ekstremt tyndt garn.
Jeg syntes at arbejdet bliver så fint og smukt.

I min indretning af hjemmet kan jeg godt lide at kombinerer det fine og feminine med det lidt mere rå, som f.eks. keramik ( se tidligere indlæg).

Min weekend skal stå i hæklingens tegn kan I tro, også selv om jeg ikke kan se håndbold mens jeg hækler. jeg er nemlig ikke så øvet endnu at jeg  kan styre både tv, hækle og tælle.

På billedet ser I nogle af de kreationer jeg har lavet inden for det sidste år.

nuværende projekt

middagsservietter

hverdags servietter. 

På billedet overfor ser du vores hverdagsservietter. Vi har hver vores farve, så kan vi kende forskel på dem og bruge dem indtil de er beskidte og må vaskes.
Dutterne på knagen er lavet i keramik og skruet på et bræt. Dutterne, eller grebene kan også bruges til skuffer og skabe, hvilket er dekorativt og anderledes. Og så er de lavet af naturmaterialer, og det er noget der falder i god jord i min terminologi.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere