stegt sild i eddike

af nov 24, 2014Madopskrifter0 Kommentarer

Fornylig fik vi stegt sild, og de smagte fantastisk.
Filetterne havde jeg købt hos byens bedste fiskehandler, nemlig
Friske fisk fra egen kutter
V/Søren Henriksen
Gammel posthusvej
4736 Karrebæksminde

Da der blev en del tilovers efter middagen lavede jeg en eddikelage af eddike, løg og peberkorn (syltekrydderi blanding kan også bruges) og sukker.
Lagde de stegte sild i og vupti så er der lækker og sund pålæg om et par dage.
Det er nemt og forholdsvis billigt.
Lagen smager jeg til, den skal have en sur/sød smag.

OBS
Filetterne er vendt i økologisk rugmel, da det giver det bedste resultat.

stegt sild i eddike. Brødet er bagt af en opskrift fra “Mayers bageri”. 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere