Så er der rugbrød til alle

af nov 26, 2014Madopskrifter0 Kommentarer

kl. 11.27
Tøjet er nu strøget og lagt på plads. Dejen til rugbrødet er æltet og står nu til hævning, og om ca. 4 timer er de klar til bagning.

Jeg glæder mig til duften af nybagt rugbrød, og jeg ved at når min lille søn kommer hjem så går han om bord i brødet med stor appetit.
Da alle børnene kommer hjem i weekenden overvejer jeg nu om jeg skulle sætte gang i 2 mere, da jeg ved at de, som noget af det første, stikker hovedet ind i mors og fars køleskab for at tjekke varerne ud. Nå så de har tjekket ud, er det blevet tid til at sige ” hej” til os andre.
jo jeg sætter 2 nye i gang, og mon ikke jeg også lige skulle lave lidt mere smør, da vi skal have risengrød på søndag (gammel tradition i vores familie).
kl. 17.00
Så er de kommet, altså brødene, og de er bare for lækre. Det ene knækkede da jeg tog det ud af formen, men det betyder jo ikke noget når bare det smager godt.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere