Ny trøje må der til ……

af feb 4, 2023Fremhævede indlæg, Strik0 Kommentarer

Forleden gjorde husbonden mig opmærksom på at den sweater han brugte til arbejdsbrug var ved at have aftjent sin værnepligt. Den gamle sweater er blevet repereret nogle gange, men helt færdig er den nu ikke endnu.

Når de gamle trøjer og sweatre er ved at være lidt slidte, bliver de brugt til hverdagsbrug. Men nye må naturligvis til, så der skal strikkes på livet løs.

Den nye trøje

Den nye trøje jeg strikkede som erstatning for den gamle sweater, er strikket i noget tyndere garn. derfor kalder jeg den for en trøje.

Trøjen er strikket i vores egen uldgarn i bundfarven, men i mønstret har jeg brugt let lopi, som har nogenlunde samme tykkelse.

 

Det gamle aflagte uldstrik får nyt liv

Når vores uldtøj er helt færdigt og ikke kan repereres mere, bliver det filtet. Når det er filtet kan jeg klippe såler til at lægge i vores støvler og træsko.

Noget bliver der syet huer og vanter af mens det sidste bliver brugt i hundekurven.

Den proces giver anledning til at skrive mere om i et nyt indlæg.

Så følg gerne med her på bloggen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere